Červená vína

Saperavi (Oak) – toto červené suché víno temně granátové barvy je vyrobeno z vybraných hroznů odrůdy Saperavi pěstovaných v Kachetinském regionu a po dobu 6 měsíců zrálo v dubových sudech. Má výrazný a živý buket a skvělou harmonickou chuť. Doporučujeme ke všem jídlům s masem. V Gruzii je oblíbené k šašlikům, ale doporučuje se také na šunku a zvěřinu.

 

Saperavi (De´Wino) – červené suché víno temně granátové barvy. Je vyrobeno z vybraných hroznů odrůdy Saperavi pěstovaných v Kachetinském regionu. Má výrazný a živý buket a skvělou harmonickou chuť. Doporučujeme ke všem jídlům s masem. V Gruzii je oblíbené k šašlikům, ale doporučuje se také na šunku a zvěřinu.

 

Saperavi – červené suché víno opojně rubínové barvy s příjemnou svěží vůní a bohatým buketem plným tónů čerstvého ovoce a bobulí. Je vyrobené z výběrových hroznů Saperavi vypěstovaných v okresech Gurdžáni a Telavi Kachetinské oblasti. Chuť je jemná, harmonická a příjemně trpká. V Gruzii je oblíbené k šašlikům. Doporučujeme jej ke všem jídlům s masem nebo s mořskými plody.

 

Mukuzani – přírodní červené suché víno, které se připravuje z odrůdy Saperavi. Tato odrůda se pěstuje v přísně střežené mikrozóně Mukuzani v oblasti Kachetie ve východní Gruzii. Má tmavě rubínovou barvu, aroma je vystižené tóny zralé višně, mandlí a vanilky. Chuť je sametová s nádechem dubu, s dlouhým závěrem. Doporučujeme ke všem jídlům s masem.

 

Cabernet-Saperavi – elegantní červené suché víno temně rubínové barvy se vyrábí z odrůd Cabernet Sauvignon a Saperavi pěstovaných v regionu Kachetie, v rodišti gruzínských vín. Vyniká výraznou vůní višně, černého rybízu a sušených švestek, s vanilkovým odstínem. Chuť je jemná, příjemně trpká, se závěrem. Perfektně se hodí k zapečenému masu a modrým sýrům.

 

Kindzmarauli – červené přirozeně polosladké víno, které se připravuje z odrůdy Saperavi v přísně střežené mikrozóně Kindzmarauli ve východní Gruzii. Víno má temně rubínovou barvu.

 

Alazani Valley (RED) – červené polosladké víno temně granátové barvy. Vyrobeno ze dvou odrůd – z červeného Tavkveri (z regionu Kartli) a ze Saperavi (z regionu Kachetie).